Male med lys ■ 2017-03-09

KlubaftenerOprettet af 14111 - Martin Schaffer 2017-03-18 09:38
I dag var der mulighed for at aflevere serier i papir til RNF´s konkurrence "Serie 2017" til billedsekretæren.

Derefter præsenterede Carl-Viktor, en af vores nye medlemmer, sine yndlingsbilleder og fortalte lidt, hvad han gerne fotograferer og vil opleve i klubben.
Hjerteligt velkommen i fotoklubben, Carl-Viktor! Så begyndte vores workshop "Male med lys".
Nikoline fortalte, hvordan det fungerer, hvilke muligheder der findes og hvordan man arbejder med kameraets indstillinger.
Så gik vi ud i mørket bag klublokalet og øvede os i teknikken, mens Nikoline og Steen gik rundt, drejede og hoppede med forskellige lyskilder til vores fornøjelse (og selvfølgelig øvelse).
Efter nogen tid fik vi ret gode billeder.
Dette skal vi i hvert fald gentage, da det er en meget spændende og kreativ måde at lave flotte "kunstneriske" billeder på.
Mange tak til Nikoline, det var en dejlig og sjov aften!!!

Klik her for at se billederne under øvelsen!

Klik her for at se medlemmerne´s bedste billeder!