Sort/hvid og billedbehandling ■ 2017-04-06

KlubaftenerOprettet af Martin Schaffer 2017-04-08 19:25
I dag begyndte vi lidt tidligere, fordi Stephan havde tilbudt en workshop om Dropbox.
Det var fint og informativt - så fik deltagerne bedre forståelse for, hvordan det fungerer.
Mange tak, Stephan!!!

Klokken 19:00 begyndte Bo med sit foredrag til vores planlagte emne ”Sort/hvid og billedbehandling”.
Bo laver (efter forfatterens mening) klubbens bedste billeder på sort/hvid; de er meget flotte og ofte kunstneriske.
Sort/hvid er en helt anden måde at se verden på og udtrykke sig på.
Der er selvfølgelig mange i klubben som siger "livet er i farve", eller "sort/hvid er meget gammeldags".
Og det er helt i orden, vi alle har ret til vores mening.
Det, som gør sort/hvid så interessant er, at der ikke er nogen farver, der "forstyrrer".
Man kan meget nemmere styre opfattelsen af billedet.
Det er lyset, kontrasten og formerne som dominerer her.
Til sidst fik vi vist programmet "NIK Silver Efex Pro 2" hvor vi besluttede, at gennemføre en workshop snart.
Mange tak for dit foredrag, Bo - det var meget interessant og har stimuleret os til at tænke over det.

Hvis man kigger på medlemmernes afleverede billeder til vores konkurrencer, så har vi en andel på ca. 1/3 sort/hvid i dag, og der er en stigende tendens.
Interessant!
Så kan man godt sige, at det nogen gange er en god ide at tænke og billedbehandle i sort /hvid!

Klik her for at se alle billeder!