Bedømmelse MM1/17 ■ 2017-05-04

KlubaftenerOprettet af Martin Schaffer 2017-05-12 18:42
I dag havde vi besøg af Iben Ninna Narsel fra RNF / Downstairs FK for at bedømme vores billeder fra klubben´s første Minimaraton i 2017 fra den 01.04.2017.
Klubben laver 2 gange om året en Minimaraton, hvor alle deltagere:
- får 6 emner
- skal tage et billede (jpg) til hvert emne i den givne rækkefølge
- ikke må redigere billederne udenfor kameraet
- har tre timer til at løse opgaven

Der deltog 19 af klubbens medlemmer. Iben lavede bedømmelsen sådan, at hun viste os alle vores billeder først - enkelt og til sidst i en oversigt - og gav hendes meget ærlige og direkte kommentarer til nogle billeder.
Derefter viste hun os placeringen og forklarede, hvorfor vinderbillederne var de bedste i hver kategori.

Hun udfordrede os på konceptet Minimaraton, som hun ikke havde megen forståelse for.
Hun pegede på, at der efter hendes opfattelse ikke var tid til at gå tilstrækkeligt i dybden med emnerne - hun syntes at billederne i nogle kategorier var meget overfladiske.

Tak Iben for din bedømmelse og anbefalinger!!!

Klik her for at se billederne fra bedømmelsen!

Klik her for at se medlemmerne´s billeder fra MM1/17!

Klik her for at se resultatet!