Sofiero ■ 2017-05-28

FototureOprettet af Martin Schaffer 2017-06-04 00:38
Søndag morgen mødtes vi jf. indkaldelsen, på Helsingør station. vi var ni medlemmer og 5 gæster.
Vi tog færgen til Helsingborg og gik ca. 50 m uden for ankomsthallen, hvor bus 8 til Sofiero kom efter ca. 3 minutter. efter 5 km var vi ved Sofiero.

Vi gik lidt rundt, nogle gik sammen og andre gik alene, men vi havde aftalt at mødes ved slottets trappe kl. 1200.

Der er meget smukt, det er en slotshave hvor rhododendron blomstrer lige nu.
Der er 10.000 rhododendron buske i parken og de er i alle mulige farver.
Der er 500 forskellige sorter. Derudover er der en masse forskellige blomster og det hele er meget smukt.
Selv gik jeg først en tur, hvor jeg havde et 24 - 70 mm objektiv monteret.
Efter frokost monterede jeg et macroobjektiv og forsøgte mig.

Vejret var overskyet da vi landede, og der kom ca. 10 dråber regn i løbet af formiddagen. Da vi mødtes kl. 1200 var der to, der tog hjem. nogle fortsatte til en kop kaffe og et stykke kage - UHM.

Vi blev enige om at mødes igen kl. 1600, igen ved trappen.
Vi ventede lige lidt, og gik videre til de sidste planter mod udgangen, og tog afsted kl. ca. 1700.

Vi var så i Helsingør kl. ca. 1800.
Det var bare en rigtig god tur, med dejligt humør og flotte blomster.

Klik her for at se medlemmerne´s bedste billeder!