Bedømmelse FK3/17 ■ 2017-06-01

KlubaftenerOprettet af Martin Schaffer 2017-06-04 00:40

I dag havde vi bedømmelsen af vores 3. fotokonkurrence i 2017.

Der var indsendt:
- 18 serier til emnet ”Kirker” (i alt 61 billeder) på papir
- 32 billeder med frit emnet i digitalt
Dommeren Claus Carlsen fra Downstairs FK / RNF præsenterede sin bedømmelse af vores billeder.

Han begyndte med serierne, hvor han viste os billederne både i papir og med projektoren.
Claus er en meget grundig dommer. Han havde gode og konstruktive kommentarer til alle billeder, og for at illustrere sin kritik og forbedringsmuligheder for enkelte billeder havde han printet nogle billeder ud for at vise os forskellen mellem printeren i Downstairs FK og nogle af vores medlemmer.
Man kunne godt se og forstå hans argumenter, især da han lavede nogle beskæringer som gav rigtig god mening.
De første tre pladser gik til:
Bo Hvidt, Birgit Bentzen og John Kjær – stort tillykke.

Efter pausen fortsatte han med vores digitale billeder med frit emne.
Også der viste han meget høj professionalitet med bedømmelsen, som var meget nemt forståeligt for os at følge med i.
Der kom selvfølgelig igen nogle kommentarer, hvordan man kunne have lavet billedet mere interessant (f.eks. med at tage billedet fra en anden vinkel, redigere lidt mere, beskære osv.).
Tak for det, Claus!!!
Ole Fosvald, John Kjær og Birgit Bentzen fik de første tre pladser.
Stort tillykke!!!

Mange tak Claus for din meget gode og højt professionelle bedømmelse!!!
Vi vil glæde os til at invitere dig igen!!!

Klik her for at se billederne fra bedømmelsen!

Klik her for at se medlemmerne´s billeder fra FK3/17 serier i papir med emnet "Kirker"!

Klik her for at se medlemmerne´s billeder fra FK3/17 i digital med frit emne!

Klik her for at se resultatet!