Sidste aften før sommerferien ■ 2017-06-15

KlubaftenerOprettet af Martin Schaffer 2017-06-20 13:45
I dag var vores sidste forårs-klubaften.
Der kom mange medlemmer (især i betragtning af hvilken dejlig sommer-aften det var).
Hjertelig velkommen tilbage, Marianne.

Vi hyggede os med kaffe, te, vand og wienerbrød.
Først gennemgik vi billederne fra vores sidste fototur til Sofiero, hvor vores medlemmer har lavet rigtig gode billeder af blomster i alle mulige farver.
Vellykket!!!

Derefter udleverede Niels de bestilte passepartouts – mange tak Niels for dit indsats!!!
Efter en kort pause præsenterede formanden efterårsprogrammet, som blev positiv modtaget. Det næste emne var klubbens Minimaraton.

Vi talte om at prøve at lave lidt om på det, og det blev vedtaget med kun en imod, at det skal prøves med 4 billeder på 4 timer.
Det bliver så to emner ved start, så samles vi alle og spiser frokost, og de to sidste emner findes og der er så to timer til dem.
Vi håber at det vil øge klubbens sociale samvær.

Så talte vi til sidst om det sidste halve år i klubben – hvad var godt, hvad skal forbedres, hvad er ikke ønsket mere.
Bestyrelsen var åben og forklarede sine beslutninger.

Mange tak for en dejlig aften og vi ses igen den 10. august!!!

Klik her for at se alle billeder fra klubaftenen