WorkShop 1 - RNF-papir1 forberedelse ■ 2017-08-17

WorkshopsOprettet af Martin Schaffer 2017-08-21 16:44
I dag mødtes vi til en særlig klubaften:
vi vil gerne blive bedre med vores billeder og håber på bedre placeringer end i sidste år hos Region Nord Foto (RNF), og så havde vi en lille workshop om vores forslag.

Nogle billeder var allerede på papir, andre var digitale.

Hver deltager viste deres billeder, og så fik de andre muligheden for at give deres ærlige og konstruktive mening om dem.

Det var meget værdifuldt for alle; når man ser på sine egne billeder, er det jo mest sådan (hvis man er tilfreds dermed), at man kan godt lide billedet og alt passer.

Men heldigvis var der flere øjne til stede, som kom med nogle helt andre synsvinkler, beskæringer, farvetoning, belysning i efterbehandling osv.

Og det gav rigtig god mening!

De fleste var tilfredse med den feedback, de har modtaget og fik så ny inspiration til måske at arbejde videre med deres billeder.

Stort tak for jeres samarbejde!!!

Det var en hyggelig aften.

Klik her for at se alle billeder fra klubaftenen!