WorkShop 4 – RNF digital forberedelse ■ 2017-10-12

WorkshopsOprettet af Martin Schaffer 2017-10-17 19:32

Region Nord Foto – konkurrencen ”Digital 2017” var hovedemne på denne aften.

Vores fotoklub er jo vært til denne bedømmelse, som er mandag den 27. november 2017 på Kulturværftet i Helsingør.

Derfor er det meget vigtigt for os at så mange klubmedlemmer som muligt sender deres bedste 1 til 2 billede(r) ind.

I starten informerede vi især vores nyere medlemmer om RNF – hvad det er, hvordan det fungerer, hvordan det foregår med indsendelsen og bedømmelsen osv.

Så kom vi i gang med vores bud på billeder, som kunne være det rigtige til konkurrencen.

Det er hver gang meget fint, at man kan sige sin ærlige mening, uden at skuffe fotografen, og komme med konstruktiv kritik med f.eks. beskæring, redigering af nogle detaljer osv.

Det hjælper i hvert fald fotografen for at tænke over det.

Fotograferne fik anbefalinger til, hvilke af billederne, der skulle være med og hvilke der ikke var så velegnede.

Men det er selvfølgelig fotografens egen beslutning.

Derefter kiggede vi på medlemmernes billeder som blev taget på vores sidste fototur på Nordhavn i København.

Selvom vi alle fotograferede næsten de samme bygninger, var det dog meget interessant at se, hvordan hver fotograf udtrykker sig på sin egen måde.

Der var forskellige synsvinkler, bygningsafsnit, farver, refleksioner, baggrunde osv. som giver hvert billede sin egen karakter.

Og det er hver gang sjovt og interessant, når man lytter til fotografen, hvorfor billedet lige netop er taget sådan.

Tak for en igen lærerig og hyggelig aften!

Klik her for at se alle billeder fra klubaftenen!