Generalforsamling ■ 2018-03-08

KlubaftenerOprettet af Martin Schaffer 2018-03-11 20:00

I dag havde vores fotoklub generalforsamling, men først var muligheden at aflevere sine billeder til "RNF serier" til vores billedsekretær.

Så kom vi i gang.
Igen var Bodil dirigent – mange tak for din indsats og for at holde fast på rammerne.

Steen, vores formand, fortalte kort om klubbens aktiviteter (workshops, foredrag, ture osv.) og viste en formulering af klubbens mål – hvad vil vi med klubben, som vil være grundlaget for, hvordan vi vil præsentere os udadtil :
- Vi dyrker fotografering på hobbyplan
- Vi er en klub for enhver, der kan lide at fotografere, både begyndere og de mere øvede
- Vi er optaget af at lave gode billeder
- Vi bliver inspireret af
-- Eksterne foredrag af dygtige fotografer om fotoemner
-- Workshops om fototekniske emner
-- Gensidig erfaringsudveksling og positiv kritik
- Vi laver fototure
- Vi afholder interne konkurrencer og deltager aktivt i RegionNordFotos konkurrencer- - Vi er aktive i Helsingørs kulturliv
-- Ved at fotografere ved arrangementer i kommunen
-- Ved at udstille vores billeder

Derefter præsenterede Bo og Steffen deres forslag vedr. ændring af reglerne af vores Minimaraton (foranstaltningen er opfattet som ”Fælles-dag” – dvs. at vi mødes på et defineret sted, og der skal tages billederne i netop dette område; fælles samvær til frokost og aflevering er selvfølgelig inkluderet) og der kom også forslag vedr. vores klubinterne fotokonkurrencer – billederne med ”frit emne” skal i fremtiden også tages efter det tidspunktet, hvor de fastlagte emner bekendtgøres– fordi vi alle skal udfordres og skal øve os i at blive bedre.

Disse to forslag blev godkendt.

Der blev også talt om, at vi skal have nogle skæve torsdage, hvor medlemmerne kan vise deres billeder, fortælle om dem og også få feedback med mulige forbedringsforslag.

Bestyrelsen (BST) synes, at det er en god ide og det bliver taget med til næste BST-møde.

Ib som sekretær og Lars Andreassen som billedsekretær blev valgt for yderligere 2 år.
Viggo som suppleant har trukket sig tilbage – mange tak for samarbejdet!!!
Så følger Monica op, og derfor er bestyrelsen meget glad for – igen - at have en kvinde i bestyrelsen.
Hjerteligt velkommen, Monica!!!!

Så blev årsregnskabet og budgettet fremlagt af kassereren Bo – mange tak for din indsats – og blev så taget imod / godkendt. Bo fortalte om sit store arbejde med at rykke for betalinger fra medlemmerne. Vi må opfordre til, at man betaler straks, når der kommer en opkrævning.

Vi vil også sige ”Mange tak for jeres god arbejde” til alle BST-medlemmer!

Det blev omtalt som meget positiv, at referatet af hvert BST-møde bliver lagt ud på vores interne blog – så bliver alle medlemmerne informeret, hvad der foregås i BST.

Desuden er man meget tilfreds med dagbogen.

Alt i alt var det en meget god og konstruktiv aften – mange tak for det!

(Forfatteren beklager, at denne dengang der blev ikke skrevet den medrivende rapport, fordi kampen imod Influenzaen er stadig væk i gang…)

Klik her for at se billederne fra mødet!