Forskellige emner ■ 2017-01-26

KlubaftenerOprettet af 14111 - Martin Schaffer 2017-03-18 00:28
I dag var en klubaften med forskellige emner. Først kunne man aflevere sine billeder til vores første fotokonkurrence i 2017 til emnet "Bro(er)" i papir - det var alt i alt 36 billeder fra 19 medlemmer.
Til "digitalt" med "frit emne" blev tilsendt via email 42 billeder af 22 medlemmer.

Desuden var muligheden at aflevere papirbillederne til RNF - konkurrence "papir2 2017" med frit emne - det var alt i alt 18 stykker fra 9 medlemmer.

Derefter kiggede vi på medlemmernes billeder fra vores første fototur fra Helsingør / Nordhavn. Det var ret spændende, fordi hver deltager jo har sin egen måde at komponere sine billeder, især hvis der skal være nogle figurer med på billedet.

Så fortsatte vi aftenen med at gætte ved 10 billeder, hvad den rigtige kombination af lukkertid, blænde, ISO og brændvidde var.
Det var meget lærerigt, især for begyndere.

Til sidst havde vi to foredrag:
+ "Brug af Dropbox" - Stephan Jensen forklarede, hvordan det fungerer, hvad man kan lave dermed og hvad man skal passe på. Præsentationen er lagt på bloggen.
+ Billedmedier på nettet" - Bo Hvidt viste os, hvilke muligheder der findes for at offentliggøre egne billeder, hvordan det ser ud med copyright og hvor man kan finde god inspiration.
Mange tak til begge foredragsholdere!!!

Klik her for at se på "Hvad er rigtigt Mk2"!

Klik her for at se på Dropbox-præsentationen!