Workshop 10 - ”Landskabs fotografi” ■ 2018-08-23

WorkshopsOprettet af Martin Schaffer 2018-08-28 15:02

I dag stod årets 10. workshop med emnet ”Landskabs fotografi” på planen.

Derfor inviterede vi vores sidste dommer, Tommy Jakobsen fra Dansk Nikon Fotoklub, for at fortælle os om sit yndlings-emne, landskabsfotografering.

Han viste os meget fine billeder, som han har taget gennem sine rejser Jorden rundt, især fra Sverige.
Selvom der var et par stykker fra hans ”analoge tid”, kunne man godt se, at han laver rigtig gode billeder.
Fælleskomposition, linjer, opdeling med for-, mellem- og baggrund og farver virker meget flot og forfører en til at dykke ind i billedet for at føle alt, hvad der sker ud i naturen.
Meget interessant!

Efter en kort pause fortsatte vi, og vi viste Tommy vores landskabs-billeder.
Han gav en meget professionel kommentar til hvert billede, hvor vi kunne lære rigtig meget.
Efter alle 44 billeder var vist, takkede vi Tommy for hans tid og indsats – det var en stor fornøjelse!!!

Vi håber, vi ses igen en anden gang!
Tak for en fin aften, som i øvrigt var meget god besøgt.

Klik her for at se billederne under aftenen!

Klik her for at se medlemmerne´s indsendte billeder!