Bedømmelse FK2/17 ■ 2017-04-20

KlubaftenerOprettet af Martin Schaffer 2017-05-02 19:16
I dag fik vi besøg af Mads Henriksen, som er RNFs billedsekretær og RNF-certificeret dommer.

I sidstnævnte funktion bad vi ham bedømme vores anden fotokonkurrence, hvor der blev indsendt:
30 billeder af 15 medlemmer til "frit emne" i papir, og
36 billeder af 18 medlemmer til emnet "Farver" i digitalt.
Han startede med at præsentere de første 20 pladser i papir.
Det var meget spændende at følge og forstå, hvorfor billederne kom på deres placering.
Stort tillykke til Ole Fosvald, som fik første og tredje pladsen og til Bo Hvidt med hans anden plads!!!

Efter en lille kaffepause fortsatte vi med bedømmelse af digital.
Her var det mere enkelt for Mads at vise os, hvordan han ville have lavet billederne bedre.
Det var stort set meget indlysende, hvad han foreslog (altså f.eks. beskæring, spejling, konvertering til sort/hvid, fjernelse eller belysning af forskellige dele osv.), og det gav meget mening.
Her blev vinderen (igen) Niels Majgaard, fulgt af Bo Hvidt og Valdemar Klauber.
Stort tillykke også her!!!!

Mange tak Mads for din meget professionelle bedømmelse!
Det var en stor fornøjelse!

Vi fik også hans kommentarer på skrift, som kan gennemlæses for at blive bedre i fremtiden.

Klik her for at se billederne fra bedømmelsen!

Klik her for at se medlemmerne´s billeder fra FK2/17 digitalt med emnet "Farver"!

Klik her for at se medlemmerne´s billeder fra FK2/17 papir med frit emne!

Klik her for at se resultatet!