Velkommen efter sommerferien ■ 2017-08-10

KlubaftenerOprettet af Martin Schaffer 2017-08-15 16:01
I dag startede vi igen i fotoklubben efter sommerpausen.

Det var dejligt at møde de andre medlemmer igen, plus tre nye - velkommen til Kira, Bjarne og Thomas!!!

Vores billedsekretær Lars modtog papirbilleder til vores fotokonkurrence "4/17" (frit emne).

Derefter bad vores formand alle velkommen, fortalte lidt om vores medlemsstatus og præsenterede aftenprogrammet.

Så fik vores medlemmer muligheden for at vise deres bedste billeder og fortælle lidt om dem, som blev taget i sommeren.
Det er altid spændende at se, hvor forskellige vi alle er.
Og det er godt sådan.

Herefter viste Martin en kort introduktion om, hvad vi skulle lave den aften.

Emnet var "Sjove og særlige portrætter".
Vi fik nogle nyttige anbefalinger vedr. kameraindstillinger og gode tips om fotografering af mennesker med henblik på emnet.
Derefter dannede vi 3er-grupper (ifølge klubbens tradition blev det gennemført 2 gange - det er svært at huske sit nummer...), og så gik vi ud og tog nogle spændende billeder.
Efter en time kom vi tilbage og afleverede vores ca. 3 bedste billeder, som blev fremvist efter pausen.
Fotograferne og "modellerne" fortalte, hvad de har oplevet.
Det var sjovt og spændende at lytte til historierne bag billederne.
Mange tak for en dejlig aften, Martin!

Klik her for at se alle billeder fra klubaftenen!

Klik her for at se alle billeder fra Aftenturen 2!