Foredrag "Arbejde med fotografiske projekter" med Henrik Wessmann ■ 2017-09-21

KlubaftenerOprettet af Martin Schaffer 2017-09-24 12:58

I dag havde vi et lidt stramt program.

Først var der aflevering til vores fotokonkurrence FK5/17 med emnet ”Skygger” (på papir) og frit emne (digitalt).

Billedsekretæren Lars tog imod medlemmernes billeder. Der blev afleveret 27 billeder.

Digitalt blev der tilsendt via e-mail 32 billeder.

Så kom vi til vores hovedemne for aftenen:

Henrik Wessmann er en erfaren fotograf med egen fotografisk virksomhed, og laver bl.a. billeder af events, portrætter og arkitektur med egne udstillinger.

Henriks emne var fotoprojekter.
Han gennemgik nogle af sine egne projekter – hvad der havde motiveret ham til at gå i gang med det enkelte projekt.
Han fortalte også om projektideer, som af forskellige grunde ikke havde kunnet realiseres.

Henrik pegede på, hvad kan anbefales, hvad ikke, erfaringer, baggrundsinformation, tankegange og meget mere – vi fik en masse af viden, inspiration og blev rigtig godt motiveret.

Henriks måde at fortælle på er sjov, spændende og engagerende, men selvfølgelig også meget professionel; lige den rigtige blanding til vores formål.

Mange tak, Henrik, for din åbenhed!

Og tak til Bo, som har forbindelsen til ham.

Til sidst præsenterede Lars sin ide med et klubprojekt, hvor vores medlemmer frit kan deltage og bidrage med billeder, ideer, viden osv.

Det bliver spændende i næste uge, hvor vi sætter os sammen og lægger emnet og rammerne fast.

Tak for et godt initiativ, Lars!

Mange tak for en fin aften!

Klik her for at se alle billeder fra klubaftenen!