Klubaften ■ 2017-09-28

KlubaftenerOprettet af Martin Schaffer 2017-10-05 16:14

I dag var vi en mindre gruppe, som efter den sædvanlige fotosnak gennemgik billederne fra vores sidste fototur til Ringovnen i Nivå.
Der var pga. de mange deltagere rigtig mange gode billeder.
Og selvfølgelig var de fleste forskellige – nogle gik mere efter detaljer, nogle efter farvesamspil, nogle efter linjer og kontraster (især dem, som har lavet deres billeder i sort/hvid).
Det var ret spændende at lytte til fotograferne, hvorfor og hvordan de har optaget / redigeret deres billeder.
Efter en kort pause fremlagde Lars sin ide om at starte et projekt, hvor man kan deltage og lave billeder til et særligt emne under særlige forhold (f.eks. farve, format, tid osv.).
Vi gennemgik mulighederne og besluttede, at vi laver et start-up møde i næste uge, hvor rammerne bliver fastlagt så vi kan gå i gang med det samme.
Det bliver sikkert spændende.
Mange tak Lars igen, for dit gode initiativ!

Klik her for at se alle billeder fra klubaftenen!