Bedømmelse FK5/17 ■ 2017-10-19

KlubaftenerOprettet af Martin Schaffer 2017-10-21 16:32
Utroligt, hvor hurtig dagene går.
Nu var tidspunktet allerede kommet, hvor vores 5. årskonkurrence skulle bedømmes.
Vi bad dommeren, Evelyn Petterson Fiig, fra RNF / KFAK om at bedømme vores billeder.
Hun skulle komme og præsentere os for hendes vurdering af, og syn på vores billeder.
Det gjorde hun rigtig fint, og vi fik en præsentation af klubbens bedste 2x20 billeder.

Til konkurrencen på papir med emnet ”Skygger” blev der afleveret 27 billeder af 14 medlemmer.
Vinderne blev:
1. plads: Bodil Hvalsø
2. plads: Bo Hvidt
3. plads: Bo Hvidt

Til konkurrencen digital med frit emne blev der afleveret 33 billeder af 17 medlemmer.
Vinderne blev:
1. plads: Niels Majgaard
2. plads: Birgit Olsen
3. plads: Birgit Bentzen

Hjertelig tillykke til alle vindere!!!

Evelyns bedømmelse var igen anderledes, end dem vi har haft før – og det er helt i orden.
Hun lagde særlig vægt på mere enkle motiver, hvor en mere sløret baggrund, nogen gange, gav god mening.
Mange tak for din bedømmelse, Evelyn!

Det var en fin aften, selv om formanden åbenbart ikke rigtig godt kunne lide igen klublokalets the-krus …

Klik her for at se billederne fra bedømmelsen!

Klik her for at se medlemmerne´s billeder fra FK5/17 i digital med frit emnet!

Klik her for at se medlemmerne´s billeder fra FK5/17 i papir med emnet "Skygge(r)"!