WorkShop 5 – Makrofotografering ■ 2017-11-09

WorkshopsOprettet af Martin Schaffer 2017-11-12 17:23

I dag havde vi to punkter på programmet:

Klokken 18:00 mødtes næsten alle deltagere, som er med i vores første fotoprojekt – Kirker.

Tovholderen Lars spurgte os, hvordan det gik indtil nu; hvor var der forhindringer (eksempelvis er der nogen kirker som er ikke belyst om aftenen), hvad kunne vi godt lide, hvordan vil vi fortsætte.

Det blev besluttet, at hver gruppe skal have sit eget galleri, så det er nemmere at organisere billederne.
Hvert medlem skal have lagt sine tre bedste billeder ind i hver kategori til sidst.
Lars laver et referat, som bliver lagt på projekt1-bloggen.

Klokken 19:00 startede vi med vores planlagte aftenprogram.
Det var formanden Steen, der stod for en fototeknisk workshop om makrofotografering.
Han introducerede, hvad det er, hvordan man laver det med forskellige teknikker, hvad man kan bruge f.eks. som objekt, hvilken baggrund anbefales osv.
Fokus-stacking blev også nævnt i forbindelse med forskellige programmer til computeren.

Derefter kom vi i gang og etablerede flere stationer: blomster (friske og lidt tørrede), frugter, blade, tomater, gamle kameraer osv.
Så fik vores medlemmer, udstyret med deres kameraer, stativer, lyskilder osv. muligheden til at afprøve de stationer, som de ønskede at øve sig på.
Der var flere gang ”Aha”-oplevelser, da Steen gik rund og hjalp med nogle fif´s og andet.
Nogle havde taget deres bærbar med, hvor man kunne få muligheden for at merge billederne sammen til et skarpt billede.

Det var en meget dejligt aften med sjov, gode oplevelser og lærerig for de fleste.

Tak Steen & Lars!

Klik her for at se billederne under øvelsen!

Klik her for at se medlemmerne´s bedste billeder!