Special Olympics i Helsingør ■ 2018-05-25 til 27

EventsOprettet af Martin Schaffer 2018-06-06 21:56

SPUC (Socialpædagogisk Udviklingscenter) i Helsingør havde inviteret Fotoklubben Kronborg til at fotografere Special Olympics med ca. 1.200 deltager fra Europa fra den 25.-27. maj 2018.

Vi stillede med et par af vores fotografer: Bjarne, HenrikF, Ib, LarsA, Martin og TorbenLy.

Hele arrangementet var:

- Åbningsceremonien

- Idrætter (Atletik, Badminton, Boccia, Bowling, Floorball, Fodbold, Gymnastik, Golf, Håndbold, Hockey, Ridning og Svømning)

- Festaften

- Idrætter igen med medaljeoverrækkelse

- Afslutningsceremoni

Martin var tovholder og lavede en ”vagtplan” for fotografernes indsats.

Der var meget travlt for alle, men det gik rigtig godt.

En særlig udfordring var, at arrangørerne havde ønsket, at der kunne vises billeder på storskærm fra dagen allerede om aften / til frokost på samme dag.

Det lykkedes heldigvis, og arrangøren var meget glade for det.

Det er virkelig noget specielt at fotografere på sådan en event.

Alle deltagere, plejepersonale og de mange hjælpere var rigtig søde og smilede hver gang, når vi var i gang med vores kameraer.

Og man kunne godt se deres glæde, når vi viste dem de vores billeder.

Bjarne siger, at han var meget berørt af deltagernes åbenhjertighed og at de ikke var generte over at blive fotograferet – tværtimod!

Et par dage efter arrangementet var vi alle færdige med at udvælge vores bedste billeder og afleverede dem.

For fotograferne var det meget tilfredsstillende at bidrage til at dokumentere et meget velorganiseret arrangement og vise den glæde, som deltagerne havde ved at deltage.

Klik her for at se billederne under eventet!

Klik her for at se medlemmerne´s bedste billeder!