Bedømmelse FK3/18 ■ 2018-05-31

KlubaftenerOprettet af Martin Schaffer 2018-06-06 22:27

Forårets sidste bedømmelse, foregik I en temperatur så høj, at man følte sig hensat til fremmede himmelstrøg.
Det var måske også grunden til, at der ikke var så mange der var mødt op.

4 af de udeblevne var på fotoopgave, og vi glæder os til at se resultaterne.

Dommeren Tommy Jacobsen, medlem af Dansk Nikon klub side 1993, fortalte lidt om sig selv før han gik i gang med at præsentere vore billeder.

Tommy selv ynder at fotografere landskabsbilleder og fortalte os, at han bedre kan lide at bedømme billeder ud fra motiv end på teknik.

Vi startede med at se Tommys placeringer af vores serier hvilket han syntes var en lidt svær opgave.
Der var mange fine serier og velfortjent løb Jørgen Nielsen af med førstepladsen for serien ”Auuu min arm”. Stort tillykke. 2. pladsen gik til Ib Haurums smukke ”Afblomstret” og Lars Andreassens ”Fjerbold” blev nr. 3 med ros for kreativiteten.

Efter lille pause med frisk luft, gik vi videre til den "blå time".
Teknikken drillede og Martin var savnet.
Heldigvis trådte Marianne Lundstrøm til som maskinmester og fik det hele til at køre.

Tommy mente at nogle af billederne var lidt for blå, og andre lidt for lidt blå!
Der var god stemning og lærerig kritik.
Tommy var god til at fortælle hvad han følte ved de enkelte billeder, eller han fortalte den historien han fik, når han så billederne.
Der var også forklaringer og spørgsmål fra klubbens medlemmer.

Bo Hvidt fik en 1. og en 2. plads for sine to flotte billeder ”Morgen ved Skagens fyr” og ”Bellevue Strand” - Stort tillykke.
3. pladsen gik til Martin Schaffer for det stemningsfyldte vinter billede af ”Tivoli”.

Alt i alt en god aften. Jeg vil slutte af med et citat far Tommy:

”Man skal eksperimentere med sine billeder – opsøge sit held – også selvom man ikke opnår en placering”.

Den har jeg i hvert fald taget til mig.

Klik her for at se billederne fra bedømmelsen!

Klik her for at se medlemmerne´s billeder med emnet "Blå time"!

Klik her for at se medlemmerne´s billeder med frit emne!