Sidste klubaften i foråret ■ 2018-06-28

KlubaftenerOprettet af Martin Schaffer 2018-07-03 17:59

I dag havde vi vores sidste klubaften før sommerferien.
Selvom temperaturen var næsten tropisk indenfor, kom der ret mange medlemmer – alle i godt sommerhumør.

Vi begyndte med at gennemgå billederne fra vores to sidste fototure (”Gilleleje Havn” og ”Riddermarked i Esrum Kloster”).

Det er interessant, at vi er så forskellige, og udtrykker det i vores billeder med forskellige synsvinkler og formater, detaljer og baggrunde, farver og motiver.
Men sådan skal det jo være!
Nogle af fotograferne fortalte om deres udfordringer, hvorfor de netop har skudt dette billede og hvad de har lært af det.
Man kan som fotograf altid tage den konstruktive kritik med – så forstår man måske tankegangen hos beskuerne bedre – fordi nogen gange er man ikke så stolt af sit billede, men publikum ser det helt anderledes (og omvendt)…

Derefter præsenterede vores kasserer Ole N vores kommende efterårsprogram.
Det indeholder som sædvanlig et par spændende foredrag, fototure og workshops.
Der findes et par nyheder, vi gerne vil præsentere hermed:
- for at øge kompetencerne af vores ”ældre” og også nye(re) klubmedlemmer har vi besluttet at lave en 4 trin – workshop, hvor der læres fotografering fra grund af (altså fra lukkertid, blænde og ISO over histogram og lys til sort/hvid og kontrast).
- vi laver en workshop kun med portræt-fotografering en hel lørdag i vores klublokale, hvor vi har god tid og plads til at fordybe os mere i det
- redigering af egne og ”fremmede” fotos – og hvad vi vil udtrykke dermed
- ”Medlemskvarter” – vores medlemmer får muligheden at præsentere / vise /fortælle om noget, de synes de vil gerne meddele i klubben
Ole G siger, at vores nyt program er meget ambitiøst – mange tak for det!!!
Vi håber at vores medlemmerne er tilfredse med det!

Til sidst talte vi om de kommende projekter, som blev besluttet, og som er et samarbejde med Helsingør Kommunes Biblioteker:
- ”Hornbæk” – vi vil lave et fotoprojekt om Hornbæk, som skal vise i alle 4 årstider og til sidst udstilles i Hornbæk Biblioteket. Tovholderen Lars A, som arbejder sammen med Ole G, vil informere mere på bloggen om projektet.
- ”Espergærde” – vi vil lave billeder om ”Hverdagen”, hvor vi vil fastholde borgernes liv i denne smukke by – resultatet bliver udstillet på det lokale bibliotek. Ib er tovholder sammen med Jørgen N, og der bliver informeret mere om projektet på bloggen

Ja, så takker vi fra bestyrelsen alle vores medlemmer for et rigtig godt forår og vi glæder os at se alle igen på vores første klubaften i efteråret: torsdag, den 09. august.

Hav en god sommer!!!

Klik her for at se billederne fra mødet!