Besøg fra "Helsingborgs Fotoklubb" ■ 2018-09-20

KlubaftenerOprettet af Martin Schaffer 2018-09-22 19:26

I aften satte vi den første sten i samarbejdet med Helsingborg Fotoklubb.
Vi havde inviteret klubben og der kom ca. 15 fotografer, og der kom også mange af vores medlemmer, så vi var ca. 40 til arrangementet.

Den svenske fotoklub har ca. 100 medlemmer, som arbejder med meget forskellige genres.
De har et eget klublokal med eget studie, hvor de laver f.eks. protrætter (der er vi selvfølgelig meget jaloux på…).
For at øge medlemmernes færdigheder tilbyder de også (lige som os) fotografi-grundkurser.
Desuden har de forskellige grupper (f.eks. dyr, makro, portræt, landskab).

De to formænd Noni & Steen præsenterede hver deres klubber og fortalte, hvad der laves og hvilke projekter man har.
Derefter viste hvert klub et udvalg af billeder; det var ret interessant, at Svenskerne havde næsten kun naturbilleder (altså landskaber, dyr, insekter og blomster).

Vi viste selvfølgelig også et par billeder, bl.a. fra vores Frederiksdal-fototur…

Det var en meget hyggelig aften.
Svenskerne lovede at geninvitere os og så håber vi, at der kan udvikle sig et konstruktivt samarbejde med nogle fælles fototure, konkurrencer osv.
Man kan jo altid lære fra hinanden!!!

Mange tak!!!

Klik her for at se billederne under aftenen!