Workshop 13 - ”Billedbedømmelse” ■ 2018-09-27

WorkshopsOprettet af Martin Schaffer 2018-10-04 11:11

I dag havde vi vores 13. workshop i år.

De fleste af dem afholder vi i de ”skæve” uger – vi bruger dem for at øve os i alt muligt (fx velkomstaften til vores nye(re) medlemmer, kamerateknik, billedredigering osv.).

Igen satte vi os sammen og viste vores bedste ca. 5 billeder for at finde de bedste 2 til ”Region Nord – Digital” – konkurrencen, hvor i øvrigt vi er vært (26.11.2018, Helsingør Kulturværft).

Det forgik som sædvanligt - meget konstruktivt og også sjovt.

Vi prøver at være meget åbne og ærlige med vores tanker, uden at fotografen bliver såret.

Og det fungerer rigtig godt.

Når man viser sine egne billeder er det hver gang meget interessant at lytte til medlemmernes kommentarer; ved nogle billeder, hvor man selv synes at de er rigtig gode, får man måske ikke så en god kritik, og også omvendt.

Det betaler sig i hvert fald at tænke over de anbefalinger man har fået.

Vi gennemgik billederne for ca. 10 medlemmer.

Derefter var det egentligt planlagt, at vi fortsætter efter en pause med et gruppearbejde, hvor man får et antal papirbilleder som man skal bedømme i fællesskab og præsentere dem.

Men klokken var allerede mange, så vi holdt bare en kaffepause og sagde ”Tak for i aften”.

Klik her for at se billederne under aftenen!